Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Borsodbóta Község Önkormányzata

A projektet Borsodbóta Község Önkormányzata a Régió Fejlesztéséért Alapítvánnyal és a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatósággal konzorciumban valósítja meg Borsodbóta település szegregátumában.
A program célcsoportjába a telepeken, telepszerű lakókörnyezetben, szegregátumokban élő, halmozottan hátrányos helyzetű, alacsony, illetve elavult iskolai végzettséggel rendelkező, jellemzően szociális és anyagi gondokkal küzdő, roma és nem roma személyek és családok tartoznak, de a program a település egésze számára is nyújt olyan szolgáltatásokat, amelyek segítik a hátrányos helyzetű emberek felzárkózását és a település életébe történő integrációjukat. A kialakult társadalmi egyenlőtlenségek csökkentése érdekében komplex, megfelelően felkészített szakemberek bevonásával zajló, összehangolt és folyamat-támogatással kísért beavatkozások szükségesek, mely szakemberek bevonására a pályázat keretében sor kerül. A fejlesztések alapja a célterületen zajló folyamatos szakmai jelenlét (jelenléten alapuló szociális munka). Cél, hogy a generációkon át mélyülő hátrányos helyzet megelőzése érdekében a bevont személyek olyan családok tagjai legyenek, amelyeknél a különböző programokon keresztül biztosítható az egész család felzárkózásának segítése.
A projekt 36 hónapon keresztül valósul meg számos szakértő (pl.: addiktológus, fejlesztőpedagógus, jogász, trénerek, stb.) közreműködésével.

A projekt főbb adatai

Kedvezményezett neve: Borsodbóta Község Önkormányzata
Konzorciumi partnerek: Régió Fejlesztéséért Alapítvány, Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság
Projekt címe: Borsodbóta község szegregált élethelyzetének javítása
A szerződött támogatás összege: 199 999 277 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.04.01
Projekt azonosító száma: EFOP-1.6.2-16-2017-00030

Üzenj nekünk

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elnök:

Papp Zsolt

Cím:

3525 Miskolc, Dayka Gábor utca 1-7. „A” lh. fsz/6.
Nemzeti Együttműködési Alap